paradicsom

Szereti a frissen facsart juice-okat, és jó lenne, ha gyorsan és hatékonyan juthatna hozzá a vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli italokhoz? Ha igen, akkor a paradicsompasszírozó tökéletes asszisztense lesz az konyhában! Az innovatív, lassú sebességű facsaró technológiának köszönhetően a készülék zökkenőmentesen és hatékonyan facsarja ki az összes levet a zöldségekből, a korszerű szűrőrendszer és tartozékok pedig sokoldalúságot és egyszerű kezelhetőséget biztosítanak.

A finom íz garantált

A paradicsompasszírozó egy multifunkcionális berendezés, ami tökéletesen illik minden konyhába. A könnyű tisztítás, az energia- és időmegtakarítás nem az egyetlen előnye a berendezésnek. Az innováció és a multifunkcionalitás a legfontosabb jellemzői, de a gyártók minden olyan szempontra gondoltak, amelyek segítségével még a legszkeptikusabb ügyfelek is elégedettek lehetnek. A paradicsompasszírozó nem nagy, így nem kell aggódni amiatt, hogy sok helyet foglal a konyhában. Ráadásul tökéletesen illeszkedik majd a konyhaterület kialakításához.

Ha fontos az egészsége és a táplálkozása, érdemes a napi étkezését egy adag frissen préselt gyümölcs- és/vagy zöldséglével gazdagítania, amelyhez a hozzávalókat saját maga választhatja ki. A paradicsompasszírozó egy speciálisan tervezett, penge nélküli mechanizmust használ a működéshez. Ez biztosítja, hogy a kipréselt lé megőrzi teljes ízét és minden tápértékét. A préselés biztosítja, hogy a szervezetnek létfontosságú összes kulcsfontosságú összetevő megmaradjon. A modern technológiának köszönhetően a lehető legtöbb levet kaphatja anélkül, hogy egyetlen cseppet is elpazarolna.

A paradicsompasszírozó minden háztartásban jó szolgálatot tehet. Az olyan zöldség esetében, mint a paradicsom, ami C- és E-vitaminban, valamint káliumban gazdag, a juice készítése megkönnyíti a szükséges tápértékek biztosítását nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is. A sűrűbb és darabosabb folyadék levesek és mártások kiegészítőjeként is használható. Így egészségesebb adalékanyagokkal és mikrotápanyagokkal gazdagítja a vacsorát.

Nagyszerű innováció kis méretben

Ez a kis gép nemcsak hatalmas teljesítményt rejt, hanem számos modern funkciót is, amelyek nagyon kényelmes tisztítást tesznek lehetővé. Az összes alkatrész folyó víz alatt elmosható. A rozsdamentes acélból készült paradicsompasszírozó nem rozsdásodik a folyadékkal való találkozás után, garanciát jelent a tartósságra is. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, így hosszú éveken át szolgálja a tulajdonosát. A csúszásmentes aljzat biztosítja, hogy ne mozogjon a konyhapulton és ne tegye ki Önt sérülésnek.