varga cseppek

Visszér ellen a leghatékonyabb gyógymódot a természet szolgáltatja. A VARGA Lábápoló Spray elsősorban azoknak jelent választ az imáikra, akik már jóideje küzdenek az elnehezült, ólmos láb okozta krónikus fájdalommal.

A visszér azok körében gyakori, akik rendszeresen ki vannak téve nagyobb fizikai megerőltetésnek, huzamosabb ideje végeznek állómunkát. Az elhízás, a mozgás elhanyagolása, sőt, genetikai okok is állhatnak a visszér megjelenésének hátterében. A komoly fájdalom mellett gyakori látható tünet az alsó végtagokat érintő lilás színű, göcsörtös vénatágulatok megjelenése. Az ólmos lábak idővel a közérzetünkre is rányomják negatív bélyegüket, ami az energiaszintünk drasztikus csökkenésében és levertségben konkretizálódik.

A kellemetlen helyzetet szerencsére nem kell zokszó nélkül tűrnünk: a már említett VARGA Lábápoló Spray visszér ellen természetes segítséget nyújt a bajban. A gyógynövényes kivonatokat tartalmazó készítmény egyik fő komponense a csalán. Visszér ellen a csalánt a népi gyógyászat is hatékonynak tartja, az őseink például a reumás lábukat kezelték a sokoldalú gyógynövénnyel.

Gyakori panasz a hajhullás covid után

A hajhullás covid fertőzésen átesett betegek körében igen gyakran tapasztalt tünet. Szerencsére a kiváló renoméval rendelkező VARGA készítményeket a visszér kezelése mellett, a hajhullás ellen is bármikor bátran bevethetjük. Persze nemcsak a poszt-covid gyakori velejárója a drasztikus hajveszteség, de minden olyan betegségnek is, ami komoly gyulladást idéz elő a szervezetünkben.

A betegség, legyen szó akár egy párnapos megfázásról, igénybe veszi a testünket, csökkenti az energiaszintünket azáltal, hogy a szervezetünkből kiürülnek a vitaminok. Egy súlyosabb kór végképp lenullázza a vitamintartalékjainkat, arról nem is beszélve, hogy lelki és szellemi téren is megterhel minket.

Ilyen áldatlan állapotok között a hajhullás, mint panasz, roppant gyakori. Amint azt a tapasztalatok mutatják, a hajhullás covid után akár fél éven keresztül is tartósan fennállhat. Ebben a helyzetben a gyógynövényes, gazdag ásványianyag és vitamintartalmú VARGA hajcseppek valósággal aranyat érnek.