ugrálóvár otthonra

Mindenhol azt halljuk, a fiatal generációk ellustultak. pedig van kedvük és igényük is a mozgásra, csak inger gazdag környezetet kell biztosítanunk.

Az egyik legjobb megoldás az ugrálóvár, vagy légvár. Lehet bérelni, akár szülinapi bulira, vagy kerti partira. El lehet menni játszóházba, sőt a modern technikának hála, már nem elérhetetlen áron akár sajátot is vehetünk magunknak.

Bármelyik opciót választjuk megtalálhatjuk a Légvárshop kínálatában.

Ugrálóvár bérlés, már pár ezer forinttól. Otthonra, vagy kisebb rendezvényekre, sport táborokba, napközikbe. A kis pár személyestől a profi akár felnőttek által is használható légvárakig minden megtalálható a kínálatukban.

Ugrálóvár otthonra, esetleg kisebb oviknak, bölcsiknek. Már százezer Ft alatt is kaphatóak, de 200 e Ft körül már nagyon komoly, akár vízi vidámparknak is beillő ugrálóvárakat szerezhetünk be. Ezek a légvárak főként a kisebb gyerekek számára készültek. Nagyobbaknak, felnőtteknek a profi kategória való.

Profi ugrálóvár vétel, ha vállalkozóként járunk fesztiválokra, vagy saját játszóházat üzemeltetünk, vagy iskoláknak, óvodáknak. Itt már több száz ezer, esetleg milliós a nagyságrend, de sokkal strapabíróbbak az eszközök, mint az otthoni légvárak esetén