szexi jelmezek

A kedvesünkkel együtt töltött intim alkalmakat a szexi jelmezek még pikánsabbá és feledhetetlenebbé tehetik. Ezek a vadító fehérneműk előre borítékolják a fülledt hangulatot. Egyediek, az erotikus kisugárzásuk szinte kézzel tapintható, és a mindent a szemnek, semmit a kéznek kijelentés elvéből kiindulva, pontosan ott takarnak, és annyit, amennyi szükséges a forró hangulat megalapozásához.

A szexi jelmezek egyébként a női önbizalomnak is jót tesznek, hiszen általuk még a hétköznapokban egyébként visszahúzódóbb, konzervatívabb hölgy is igazi vadmacskává változik. Apropó, vadmacska! A népszerű Fehérneműálom webshop szexi jelmezek kínálatának sokszínűsége mellett lehetetlen szó nélkül elmenni – de miért is tennénk? Ha szeretnénk, a kosztümökkel szexi vadmacskává, buja takarító- vagy pincérlánnyá, vadító diáklánnyá, érzéki nővérkévé vagy matrózzá is avanzsálhatunk. A honlapon számos szezonális jelmez is található, például a szexi Kissmas mikulás szett formájában.

A csábítás igazi nagyágyúja: a nyitott bugyi

A pikáns tervezésű, lélegzetelállító nyitott bugyi igazi randi fehérneműnek minősül. Az biztos, hogy ha a hangulat forróbbá válik, elhalványulnak a fények és lekerül a fölösleges textil is, a nyitott bugyi látványa elvarázsolja a partnerünket. Igazi formabontó innováció ez, aminek minden milliméteréből erotikus kisugárzás árad. Milliméterek terén valójában nem beszélhetünk tetemes mennyiségről a szóban forgó falatnyi csábító fehérnemű esetében, a nyitott bugyi ugyanis, híven az elnevezéséhez, elől szabad utat enged a kíváncsi tekintetnek.

Több provokatív modell hátsó kivágással korbácsolja fel a szenvedélyt. Fekete, vörös, fehér vagy egyéb árnyalatban, a nyitott bugyi roppant kívánatossá teszi a viselőjét. A formás idomok kiemelésében párját ritkító fehérnemű nem hiányozhat a szerelmespárok kelléktárából. Ha igazán a szabadjára szeretnénk engedni a képzeletünket, a Fehérneműálom színes spektrumot bejáró termékpalettájával minden erotikus vágyunkat valóra válthatjuk – arról nem is beszélve, hogy a partnerünket is végérvényesen lenyűgözhetjük.