Sony szerviz

A Sony márka töretlen népszerűségnek örvend évtizedek óta. Nem csoda, hiszen kiváló minőségű, tetszetős termékeket kínálnak megfizethető árakon. És még egy szempont: kitűnő szerviz háttérrel rendelkeznek, így a garanciális javításokat és a garancián túli javításokat is kényelmesen, személyesen tudjuk intézni.

Nem minden cég foglalkozik ezzel különösen, sok neves gyártó oldotta meg úgy a garanciális ügyintézést, hogy külföldre kell küldeni a hibás készüléket, nem igazán van magyar nyelvű ügyfélszolgálat, esetleg a hivatalos szerviz van olyan nehezen megközelíthető helyen, hogy sokan inkább hagyják az egészet, megy a kukába az esetleg javítható termék. 

De térjünk vissza a Sony-hoz. Számos partner cégük foglalkozik kiemelten, vagy kizárólagosan Sony készülékek javításával, melynek az a nagy előnye, hogy rengeteg szakértelem tud felhalmozódni évek alatt, illetve az alkatrész utánpótlás is gördülékenyen zajlik, mert nem kell millió beszállítóval foglalkozni.

A márkaszervizek közül kiemelkedik az RMD-Electronic Kft. a Sony magyarországi hivatalos főpartnere és első számú szervizelési megbízottja, amelyik már több, mint 20 éve végzi a Sony készülékek javítását. Egyaránt vihetjük hozzájuk garanciális és garancián túli javításra készülékeinket. Foglalkoznak Sony TV, Sony Playstaion, Sony Fényképezőgép szervizzel, sőt hamarosan a Sony telefonok is felkerülnek a szolgáltatások közé.

Hivatalos weboldaluk: https://www.sonyszerviz.hu/
Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. (MTA Irodaházban)
Telefon: +36 (1) 481-1211
Email: info@sonyszerviz.hu