rock

A hosszú és hideg tél szerencsére véget ért, bár a szeszélyes tavaszi idő is jócskán próbára teszi az ember türelmét. Amikor reggel elindulunk otthonról, majd megfagyunk, délben izzadni kezdünk, hogy mire hazaérünk, újra fagyoskodhassunk. 

Aztán vannak napok, amikor már úgy tűnik, itt a nyár, de akkor még megmutatja az erejét a téli tavasz. Mindezek ellenére fontos, hogy most már valóban meg vannak számlálva a napjaink addig, mire berobban a nyár.

Páros lábbal fogja ránk törni az ajtót, így mindenképpen érdemes mihamarabb felkészülni rá. Számos teendőnk lehet: a klíma tisztíttatása, a rolók megjavítása, fényvédő krémek beszerzése, no meg persze a nyári ruhatárunk átfésülése és esetleges felfrissítése is a feladataink közé tartozik. 

Ellenőrizzük a pólókat!

Minden bizonnyal szükségünk lesz néhány új darabra a RockStore.hu pólóinak kínálatából, mert azokat, amelyek kinyúltak, kifakultak, esetleg eltávolíthatatlanul makacs izzadságfoltok éktelenkednek rajtuk, feltétlenül megértek a cserére.

Az igényesség a tisztaságnál kezdődik, majd a tiszta, rendezett ruhánál folytatódik. Az, hogy ezekkel a pólókkal esetleg még üzenni is tudunk a külvilágnak, már csak hab azon a bizonyos tortán.

Minden bizonnyal a legtöbb embernél ezeknek a ruhadaraboknak több stációból áll az élete: az utcai viseletből otthonivá, esetleg alvóssá avanzsál, hogy aztán amikor már négynél több lyuk van rajta, porrongyként fejezze be földi pályafutását. Semmiképpen sem szabad a póló állapotának nem megfelelő alkalomra hordani őket, hiszen ez rólunk állít ki nem éppen dicséretes bizonyítványt.

Milyen pólókat válasszunk?

Természetesen ízlések és pofonok, ám a rockereknek teljesen egyértelmű, hogy olyan felsőket válasszanak, amelyeken a kedvenc zenészük, bandájuk fényképe vagy épp logója szerepel, sőt, nem ritkán még egy-egy dátum vagy idézet is különlegesebbé teheti ezeket a típusú pólókat.

És bár a rockerek valóban kemények, és a ruhadarabjaiknak is szívósnak kell lenniük, hogy a kihívásoknak megfeleljenek, a küldetés nem lehetetlen. A Road zenekar hivatalos webshopjában ugyanis csakis jogtiszta és kiváló minőségű terméket tudunk beszerezni, így nekünk már csak arra kell odafigyelni, hogy milyen színű és méretű pólót válasszunk, valamint hogy milyen mintával szeretnénk megrendelni az adott darabokat.

Szerencsére itt sem nagyon kell majd kompromisszumot kötni, ugyanis a nagy klasszikus rockbandák mellett a kortárs sztárok is helyet kaptak, így mindenki meg fogja találni a számára ideális darabokat.

Nézzük át a koncertnaptárat!

Könnyen előfordulhat, hogy a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni, hogy mégis melyik termékek kerüljenek bele a virtuális kosarunkba, vagy épp melyikek maradjanak ki belőle.

Ilyenkor tanácsos előhúzni a koncertnaptárat, vagy megnézni a saját Google-alapú naptárunkat, esetleg a Facebook eseményeinket pásztázva bejelölni, melyik az a pár rockbanda, akik idén hazánkba látogatnak. Ha ezeket tudjuk, akkor egészen biztosan ki fogjuk tudni választani azokat a pólókat, amelyeket a nyári koncertszezon alkalmával majd viselni szeretnénk!

Kép forrása: rockstore.hu