mobil wc

Manapság a mobil WC bérlés egyre elterjedtebb szolgáltatás. Leggyakrabban rendezvényeken, sporteseményeken, fesztiválokon és építkezéseken találkozhatunk velük, de olyan esetekben is használható, ha valahol nincs kiépített csatornarendszer.

De mégis mi az oka annak, hogy az utóbbi pár évtizedben ennyire megnőtt a mobil wc-k népszerűsége? A válasz nagyon egyszerű: a hordozhatóság és a kényelem.

Mobil WC-vel olyan helyeken is biztosíthatunk kulturált, tiszta mellékhelyiség lehetőséget, ahol korábban ez teljesen elképzelhetetlen volt. Előnyük, hogy a kabinok bárhova letehetők és könnyen elszállíthatók. Bérelhető egy vagy több darab is egyszerre, így népes tömeget is kiszolgálhatnak. Igénybe vehetők egy napra, de akár több hétre is.

Sokféle kialakítású mobil WC létezik. Vannak egyszerű, pissoirral és kézmosóval ellátott modellek, mozgássérült fülkék, illetve VIP kategória melyben tükör és kézmosó is található.

Bizonyára emlékszünk még arra, amikor egy szabadtéri rendezvényt a mellékhelyiség hiánya miatt kellett otthagynunk. Akár azért, mert kisgyermekkel érkeztünk és nem akartuk a „bokorba küldeni”, vagy azért, mert a hangulatunk emeléséért több pohár fenekére néztünk. De ma már ez sem jelenthet akadályt. A mobil wc minden kültéri rendezvényre telepíthető. Nem csak a környezetünk tisztaságát óvja, hanem kényelmesebbé teszi a szórakozást. A látogatók tovább maradnak a helyszínen és merészebben fogyasztanak, ami a rendezvényszervező és a kitelepült kereskedelmi egységek érdeke is. A mobil wc díja így biztosan megtérül és a rendezvény sikere nagyobb.

Miért hasznos a mobil wc építkezésnél? Senki sem örül annak, ha a házát építő munkássereg ismeretlen helyre engedi ki a hiányzó mellékhelyiségbe szánt felesleget. De mit tehet, ha nincs wc és a szükséglet akadályozza a munkavégzését? Megérthető. A telepített mobil wc viszont gondoskodik arról, hogy az építkezési terület higiénikus maradjon legalább e tekintetben.

Ha mobil wc-t rendelünk, akkor érdemes ezt megbízható, garantáltan minőségi szolgáltatást biztosító cégtől rendelni, mint a Merkon Mobil Kft., így biztosan nem csalódunk.