női ajándék

Az ajándékozás, legyen szó bármely ünnepről, gyakran komoly fejtörést okoz. Egyes férfiak az utolsó pillanatban döbbennek rá, hogy a szívükhöz közel álló hölgyeket meg kellene lepni, ekkor pedig megkezdődik a pánikszerű ajándék vásárlás. Jobb előrelátónak lenni és ebben az évben egy olyan ajándékot átnyújtani, ami őszinte mosolyt csal a megajándékozott arcára.

Nőnapi ajándék

A Nemzetközi Nőnap dátuma március 8., amely az 1908-ban ezen a dátumon bekövetkező new yorki textilüzemben lévő tűzvész női áldozatainak emléke előtt tiszteleg. A nőnap számos nagy történelmi eseményt és nemes ügyet helyez a középpontba, például pár évtizede a nők választójogának megszerzésére majd a nők társadalomban betöltött kiemelkedő szerepére és kiszolgáltatottságára hívták fel a figyelmet. Napjainkban ez az ügy a jogegyenlőség és a gazdasági egyenlőtlenségek.

Nőnapon a férfiak a hozzájuk közel álló hölgyeket köszöntik fel valamilyen apróbb ajándékkal vagy virággal. Vannak, akik a kolléganőknek is kedveskednek valamilyen aprósággal, de ez nem mindenhol szokás. A családban lévő rokonokat mindenesetre érdemes felköszönteni. A meglepetesem.hu weboldalon többféle nőnapi ajándék közül lehet válogatni. Kisebb és nagyobb virágcsokrok, édességek és ajándékcsomagok egyaránt megtalálhatók a kínálatban. Ha nincs lehetőséged személyesen átadni az ajándékot, akkor érdemes igénybe venni az ajándékküldő szolgáltatást.

Anyák napi ajándék

Az anyák napja hosszú múltra visszatekintő ünnep, amelyet már az ókori Görögországban is megünnepeltek a tavaszi mulatság keretein belül. A kereszténység is nagy becsben tartja az ünnepet, melyen a középkorban szolgálóként dolgozó családjuktól távol dolgozó személyek szabadnapot kaptak, hogy édesanyjukat fel tudják köszönteni, illetve látogatni a húsvét utáni negyedik vasárnapon. A tengerentúlon, Amerikában pedig a 19. század végén azokat az anyákat tisztelték meg anyák napján, akik a háborúban elvesztették férfi rokonaikat.

Anyák napján általában virággal köszöntik az édesanyákat. A meglepetesem.hu webáruházban többféle virágcsokor közül válogathatsz, illetve különleges anyák napi ajándék kínálat is rendelkezésre, áll, például rengeteg szuper dolgot és finomságot rejtő ajándékcsomagok. Ha egyik sem felel meg elképzeléseidnek, akkor akár saját csomagot is összeállíthatsz.