iPad

Két meglehetősen ellentmondásos információ jelent meg a 10. generációs iPadről. Egyrészt van olyan bennfentes aki azt állítja, hogy az Apple októberben fogja piacra dobni az iPad fapados változatát. De van olyan szakember aki azt mondja, hogy a cég szeptemberben tervezi az indulást. Egy dologban mindenki nagyjából egyetért, hogy a táblagép új dizájnja milyen is lesz valójában.

Most akkor mikor is érkezik az új iPad?

Amennyiben eddig kibírtuk, akkor szerintünk az az egy hónap már nem oszt nem szoroz. Sokan találgatják, hogy mi lehet az oka annak, hogy eltérő információk láttak napvilágot. Sokan arról beszélnek, hogy a kínai kormányzati korlátozások hatással lehetnek az iPad gyártására, és ez lehet a késlekedés oka. Vannak, akik viszont azt gyanítják, hogy a késés egy másik eseményhez illeszkedik. Az Apple októberben az iPad Pro 2022-vel együtt bemutatja az iPadOS 16-ot, az operációs rendszer következő frissítését is. Amennyiben ez a helyzet, akkor az Apple táblagépeihez elérhető szoftverek először egybeesnek az éves iPad/MacBook hardver bemutatóval.

Viszont az is tény, ezt többen is megerősítették, hogy a gyár megkezdte az Apple 10. generációs iPadjének gyártását. Az egyetlen probléma, amely a táblagép gyártását és tervezett megjelenését késleltetheti, az az áramkorlátozás, amelyet a kínai kormány jelenleg bizonyos régiókra kiszab.

Tabletre is válassz kijelzővédőt a ProtectFoltól!

Egyben viszont mindenki egyetért, hogy az ősz különösen izgalmas lesz az Apple-nél! De nem csak nála hanem a ProtectFol webáruházban is, ahol már mi is készülünk az őszre. Amint megjelenik az Apple legújabb tabletje, szeptemberben vagy októberben, mi már készleten fogjuk tartani a 10. generációs iPad képernyővédő fóliáját. Hiszen a legfontosabb a biztonság. Bármikor előfordulhat baleset, és oda lesz a hatalmas öröm, amit az új tablet okozna. Ezért keresd a kijelzővédő fóliák online specialisztáját és rendeld meg tőlünk rövid szállítási határidővel Apple védőfóliád!

Milyen újdonsággal érkezik az Apple iPad 2022?

Az új iPad új fejlesztésű kamerával és lapos oldal kialakítással érkezik, ha lehet hinni a pletykáknak. A kiszivárgott információk szerint a 2022-es iPad valamivel nagyobb kijelzővel és néhány jelentős tervezési változtatással rendelkezik. Ezek nem csak oldalt, hanem a táblagép hátoldalán is láthatóak lesznek. Emellett az Apple 10. generációs iPadje A14 Bionic processzorral működik majd, és  természetesen támogatja az 5G-t. Az is gyanítható, hogy az Apple végre az USB-C kábelt fogja előnyben részesíteni és várhatóan egy új Apple Pencilt is kezünkben tarthatjuk hamarosan.