osztrák szálloda

Az év bármely szakában tervezünk egy családi nyaralást, mindig számtalan szempontot mérlegelünk, köztük talán az egyik legfontosabb, hogy rendelkezik-e az adott szálloda elegendő és magas színvonalú programlehetőségekkel. Ez lényeges a felnőtt résztvevőknek, de annál központibb kérdés a gyerekek számára, hiszen ha ők látványosan unatkoznak, akkor nem tudnak a szülők sem érdemben kikapcsolódni.

Ahol sosincs unalom

Ha megnézzük az alpesi hegyek közt megbúvó Hotel OTP Birkenhof**** inkluzív szolgáltatásait, láthatjuk, hogy minden korosztályra kiterjedően annyi kikapcsolódási lehetőség van, hogy nem elég itt egy hosszú hétvégét eltölteni, hanem többször is vissza kell térni, ha mindent fel szeretnénk fedezni.

A szálloda felkészült azon vendégek fogadására is, akik jobbára inkább a ház falain belül szeretnék az időt eltölteni és maximum a környéket járják be. Azonban nem lehet függetleníteni magunkat attól a ténytől, hogy a szálloda Ausztriának egy igen központi régiójában található, amely Európa-szerte közkedvelt úti cél. Nem csupán történelmi, kulturális nevezetességeiről híres, hanem elismert gyógyközpont és síparadicsom is. Ennek köszönhetően, aki a Hotel Birkenhofban száll meg, egyaránt választhat az aktív és a passzív kikapcsolódási lehetőségek közül.

Fitness és wellness egy helyen

A Hotel Birkenhof wellnessoázisa minden gyerek és felnőtt kedvence. A gyermekmedence mellett többek között meleg vizes és dézsafürdő, különféle szaunázási formák és mindezt kiegészítve különleges masszázscsomagok várják a felfrissülni vágyókat. Érdemes kipróbálni a csokoládé- vagy a lávaköves masszázst, de ha valaki csak egy-egy testrészét szeretné orvosolni, javasolt egy talp- vagy hátmasszázs, netán egy arcpakolás.

A testi és lelki egyensúlyt nem csupán a szálloda wellness-spa részlege, hanem a fitness és squash termei is biztosítják. A fitnessteremből impozáns látvány tárul a vendégek elé, miközben a magas színvonalú Technogym gépeken igyekeznek kondiba hozni magukat. Aki pedig inkább a társas sportok szerelmese, átmehet a mellette lévő squash terembe, ahol aztán jöhet a pörgés. A lassabb mozgások hívei bowlingozhatnak, billiárdozhatnak, de van még ping-pong, darts és air hockey is. A szellemi sport terén pedig találunk sakkot, társasokat és kártyázni is lehet.

A gasztronómia szolgálatában

A luxusszintű inkluzív szolgáltatásokba természetesen az is beletartozik, hogy az embernek egy ilyen szállodában felejthetetlen kulináris élvezetekben legyen része. A Hotel Birkenhofban ebből sincs hiány. Nem csupán a helyi jellegzetességeket lehet itt megkóstolni, hanem a régi vagy éppen nemzetközi ízekre vágyók is maximálisan jól fognak lakni.

Aki félpanziót választ, a bőséges büféreggelinél is már találkozhat osztrák specialitásokkal. Délután egy kis uzsonna is érkezik, a vacsoránál pedig 4 fogásos menürendszer várja a megéhezett vendégeket. Természetesen a glutén- vagy laktózérzékenyek számára külön ételt készítenek a szakácsok.