öntözőrendszer

Ahhoz, hogy a pázsitnak és a kertünk egyéb növényeinek a lehető legoptimálisabb feltételeket tudjuk biztosítani, az ideális öntözőrendszer tervezés első számú, elengedhetetlen teendőként kell szerepeljen az elvégzendő feladataink listáján. A felszín alá épített csőrendszer és az ahhoz csatlakozó szórófejek ugyanis pontosan annyi vizet juttatnak a kívánt területre, amennyire és ahol annak szüksége van. A rendszeres locsolásért ráadásul a növények is hálásak lesznek, hiszen a pontosan meghatározott mennyiségű és a fix időközönként megejtett vízzel való ellátás a zöld övezet fejlődésén is sokat lendít.

Az automata rendszerek használatával tehát szinte patikamérlegen kimért vízmennyiséggel operálhatunk, aminek következtében rengeteg pénzt is spórolhatunk meg. Sőt, mivel a berendezés működtetéséhez szinte egyáltalán nincs szükség emberi beavatkozásra, megkapjuk ajándékba azt a napi 2-3 órát is, amit egyébként kézi locsolással töltenénk. Az öntözőrendszer tervezés azonban nem tartozik a legegyszerűbb munkafolyamatok közé, így a tökéletes, minden igényt kielégítő eredmény érdekében érdemes profi szakemberek segítségét kérni.

Miután elkészült a tűpontos terv, jöhet az öntözőrendszer kiépítése!

Bár elsőre az öntözőrendszer kiépítése nem tűnik túl nagy ördöngösségnek, már a kivitelezés során is számtalan hiba csúszhat be, amelyek korrigálása plusz anyagiakat és időt emészthet fel. Képzett szakemberek bevonásával azonban ez a veszély nem fenyegetheti a várva várt kerti projektünket.

Az Esőmestert sokan hazánk egyik legjobb kertépítő vállalkozásaként tartják számon, akiknek az öntözőrendszer kiépítése a másik szakterületük. A tekintélyes szakmai tudáson és a 25 évnyi tapasztalaton kívül, a budapesti székelyű gárda mellett szól az ezekre a munkákra kifejlesztett kellékek színes kínálata is.

Egy ilyen volumenű otthoni vállalkozás aprólékos megvalósítása ugyanis speciális szerszámokat igényel, amelyeket még bérelni sem olcsó mulatság.  Az Esőmester csapatánál viszont mindent egy helyen megtalál, ahhoz, hogy álmai kertje valósággá válhasson.