kültéri kamera

A kültéri kamera rendszer használata manapság már nem korlátozódik csupán a pénzügyi intézetek, hivatalos intézmények és céges objektumok megfigyelésére. Egyre több magánszemély szavaz bizalmat ennek a kétségtelenül modern biztonságtechnikai megoldásnak a mindennapokban. De miért is élvez akkora népszerűséget a kültéri kamera rendszer telepítése a magánemberek körében? Milyen lehetőségeink vannak, ha eldöntöttük, hogy nem bízzuk a véletlenre az ingatlanunk védelmét? A jelenlegi cikkünkben ennek a releváns és igencsak aktuális témának jártunk utána.

Ne engedjük át magunkat a hamis biztonságérzet tudatának!

A biztosító cégek statisztikai adatai szerint, azok az ingatlanok sincsenek védve a betörésekkel és károkozásokkal szemben, amelyek elismerten jó környéken helyezkednek el. A riasztórendszerek beszereltetése már egy kifejezetten jó lépés afelé, hogy megóvjuk a családunkat, az értékeinket a bűnözőkkel szemben – viszont a teljeskörű védelem jegyében a kültéri kamera rendszer telepítése tudja igazán beváltani a biztonságtechnikai eszközökbe vetett hitünket.

A tökéletes kültéri kamera rendszer nyomában

Ellentétben a beltéri eszközökkel, a szabadterek megfigyelését szolgáló egységek fokozottan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, a környezeti behatásoknak. Annak érdekében, hogy a berendezések bírják a strapát, elengedhetetlen, hogy magas színvonalú kialakítást és minőségi anyaghasználatot élvezzenek. Az IP (Ingrass Protection) védelemmel ellátott burkolatok e tekintetben jelesre vizsgáznak, hiszen a masszív kialakításuknak köszönhetően nemcsak az erős UV sugárzással, esővel és faggyal, de a szálló porral szemben is megvédik a precíziós berendezések elektronikus alkatrészeit.

Az Alarmdirect csapatának a vevő igénye az első

Magyarország egyik legkiválóbb személy- és vagyonvédelmi termékekkel foglalkozó cégjeként, az Alarmdirect a lehető legszínesebb palettáját kínálja a szóban forgó rendszereknek, kifogástalan minőségben, reális árért cserébe. A kültéri kamera rendszerek burkolatukat tekintve lehetnek fémházas kompakt-, dóm-, speed dóm és box kialakításúak. Természetesen mindegyik verziónak megvannak a maga utánozhatatlan előnyei.