leesés elleni védelem

Beruházás nélküli bevétel – Minden vállalkozó álma 

Lehetséges? Igen. Nem ígérünk marketingfogásokat, eladási tréningeket, sem hihetetlenül hangzó számadatokat. Egyszerű lehetőséget kínálunk azoknak, akik amúgy is valamilyen külső építési/felújítási szakterületen dolgoznak, vagy ilyen területen kívánnak vállalkozást indítani.

Már az elején leírjuk a lényeget

A leesés-védelem megoldása minden 2 m feletti magasságban kötelező, legyen az középület, magánház, ipari csarnok, vagy bármilyen egyéb munkavégzési helyszín. Így minden tervező, építtető, üzemeltető kénytelen számolni ennek költségeivel. Árajánlatot kér rá, betervezi a költségvetésbe, és elvégezteti valakivel. A kérdés csak az, ki fogja megoldani, kinek fog ezért a munkáért a kivitelező fizetni?

 Miért ne lehetne ez Ön? 

Jelenleg a generál kivitelezők jellemzően leesés-védelemmel foglalkozó, szakirányú cégeket keresnek meg, mint amilyen a SafetyCenter is. Ennek oka azonban nem más, mint az évek alatt berögzült rossz szokás. Ugyanis a leesés-védelem telepítése nem igényel sem olyan speciális szaktudást, sem olyan speciális szerszámot, amihez feltétlenül szükséges lenne a szakértő cég bevonása. Sőt, sok esetben nem is célszerű a leesés-védelem telepítését elválasztani a tetőn folyó egyéb munkafolyamatokról.  Így a telepítés lehetősége bárkinek nyitva áll, aki anyagi befektetés nélkül szeretné növelni cége profitját.

Hogyan történhet ez? 

Szorosan együtt működünk a tervezőirodákkal, generálkivitelezőkkel, így a tervezés és a termékek kiválasztása már jóval a telepítés megkezdése előtt megtörténik, ezzel a telepítést végző vállalkozásnak már nincs teendője. A tervezési feladatok mellett nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásokra, továbbképzésekre, és a folyamatos kapcsolattartásra is. Így a vállalkozónak valóban nincs más dolga, mint részt venni az oktatáson, majd a megszerzett tudás birtokában elvégezni az előre meghatározott termékek telepítését.

Miért jó ez? 

A vállalkozónak nem kell előre terveznie. Nem kell több, különböző termékből, nagymennyiségű raktárkészletet felhalmoznia a későbbi munkák reményében. Nem kell semmilyen drága és speciális eszközre beruháznia a munkavégzéshez. A telepítést egyszerűen beillesztheti a már megszokott munkafolyamataiba, és rögtön használhatja is a kész rendszert, ezzel is növelve saját és alkalmazottai biztonságát, megelőzve a munkavédelmi bírságokat.

Kiknek ajánljuk?

Olyan vállalkozóknak, akik valamilyen formában tetőkön dolgoznak: Ácsoknak, tetőfedőknek, bádogosoknak, szigetelőknek, zöldtetővel foglalkozónak, ipari alpinistáknak…

Olyan vállalkozó szelleműeknek, akik még csak most indulnak ezen az úton és szeretnék tudással, tapasztalattal, de kockázat nélkül megalapozni leendő cégüket.

A leesés-védelem szakértői: www.SafetyCenter.hu

írta: Lehóczky Edit