kismamafogászat

A gyermekvárás varázslatos időszakához hozzátartoznak az orvosi ellenőrzések is, hiszen a kismama állapota nem csak a magzat egészsége szempontjából fontos, hanem a saját egészségére is vigyáznia kell. A terhesség időszaka alatt a hajhullás, vizesedés, a plusz kilók mellett és a fogak romlása is nagyobb eséllyel következhet be, mint korábban. A legtöbb kismama elkerüli a fogászatokat félve a beavatkozástól és annak esetleges káros hatásaitól. A legjobb ha már a terhesség tervezésénél rendbe hozatjuk fogainkat. Ha ez korábban elmaradt, akkor a beavatkozások időbeli tervezése, a diagnosztikai eljárások (alacsony sugárterhelésű digitális röntgen) és a felhasznált anyagok figyelembevételével törekedni kell arra, hogy az első trimeszterben átessünk a kezeléseken. Természetesen a fenntartó kezeléseket és a kontrollt a későbbi időszakban sem hagyhatjuk ki. A világelső Straumman referencia rendelőjében a Dent-A-Lux Fogászaton fogászaton kiemelt figyelmet szentelnek a kismama fogászatnak.

A fogászati beavatkozások elhanyagolása komoly következményekkel járhat, ezért a kecskeméti kismamafogászat felkeresését nem szabad halogatni. Sokan nem is tudják, hogy ebben az időszakban könnyebben romlanak a fogaik, mert a terhességgel együtt járó hormonváltozások a fogínyre, a nyál összetételére és a fogakra is jelentős hatással vannak. Tévedés, hogy a legnagyobb veszély a kalcium kioldódása a fogakból, a nagyobb problémát a fogínysorvadás jelentheti. Először is a szájápolási szokásokat kell tökélyre fejleszteni, emellett a meglévő és kialakuló problémákat muszáj mielőbb orvosolni. Amennyiben nem vesszük komolyan fogaink védelmét, akkor nagy eséllyel rohamos fogromlásra számíthatunk a várandósság végéig és a szoptatási időszakban is. A Dent-A-Lux weboldalán tájékozódhatunk a kismamafogászat kezeléseiről és láthatjuk, hogy a kezelési módszerek az áldott állapotban is hasonlóak a korábbiakhoz. A klinikán több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a kismamafogászat területén. Természetesen figyelembe veszik a magzat teljes védelmét a felhasznált anyagokkal és a diagnosztikai eljárásokkal is, mindebből a kismama alig vesz észre valamit.

A dentalux.hu weboldalán tájékozódhatunk a kismamafogászat kezeléseiről és láthatjuk, hogy a kezelési módszerek az áldott állapotban is tulajdonképpen azonosak a korábbiakkal. Természetesen figyelembe veszik a magzat teljes védelmét a felhasznált anyagokkal és a diagnosztikai eljárásokkal is, mindebből a kismama alig vesz észre valamit.

Nagyon fontos, hogy a tünetek jelentkezésekor minél hamarabb keressük fel a kismamafogászatot. Ha fogíny gyulladást, duzzanatot, erősebb vérzést, fogíny visszahúzódást tapasztalunk, nem szabad várni. Ezeket a problémákat elhanyagolva bizony a csontpusztulást is kockáztatjuk. A fogágybetegség bonyolult fogászati kórkép, a kismamafogászat kitüntetett figyelmet szentel neki. A speciális szaktudással rendelkező szakorvos kezei között minden gyermeket váró anyuka megnyugodhat, hiszen a Dent-A-Lux rendelőben világszínvonalú fájdalommentes kezeléseben lehet része.