kézi körfűrész

A barkácsmunkák egyik nélkülözhetetlen kelléke, ami természetesen professzionális felhasználásra is alkalmas. E tekintetben a kézi körfűrész nem hiányozhat a profi szakemberek eszköztárából sem. De miért érdemes egy ilyen eszközt választani, amikor egy asztali körfűrész is alkalmas hasonló vágások kivitelezésére, mint amiket el lehet végezni egy kézi körfűrésszel?

Egyrészt a hordozhatósága az, ami sokaknak vonzóvá varázsolja ezt az eszközt, nem beszélve arról, hogy már akkus kivitelben is kapható. Ez a mobilitás pedig akkor is jól jön, hogyha helyhiánnyal küzdünk. Nem mindenkinek áll a rendelkezésére annyi hely, hogy egy asztali körfűrészt és az ahhoz tartozó összes tartozékot elhelyezhesse a műhelyben, garázsban stb. Egy kézi körfűrész tárolása viszont nem nagy kunszt.

Hasznunkra válhat abban az esetben, hogyha szeretnénk kereszt-, hosszirányú vagy finomvágást végezni. Az utóbbi a fűrészlap mélységállítása révén lehetséges. E tekintetben a gérvágás sem maradhat ki a sorból, ami igen fontos az illesztések elkészítését illetően. Szintén a munkadarabok összeilletése céljából kivitelezhető a szögvágás. Egy minőségi kézi körfűrész alkalmas fa, furnér, MDF, OSB lap, műanyag, sőt, egy speciális fűrészlap révén, alumínium vágására is.

Bosch akkus szerszámok a minőség jegyében

A jól ismert márka már számtalanszor bebizonyította, hogy milyen innovatív fejlesztéseket képes eszközölni a műszaki szférában. Nincs ez másként a Bosch akkus szerszámok terén sem, amiket szintén megbízhatóság és remek teljesítmény jellemez a magasfokú hatékonyságuknak köszönhetően.

Mivel manapság már a Bosch akkus szerszámok között is megtalálhatóak a szénkefe nélkül készített modellek, ezért ez garanciát jelent a hosszabb élettartamra. Emiatt minimális a meghibásodás lehetősége is, ami ezen kívül a strapabíró borításnak köszönhető. A Bosch akkus szerszámok választéka rendkívül széles. Akár egy teljes műhelyt is berendezhetünk ezekkel az eszközökkel. A 12V, 18V teljesítménnyel rendelkező akkuk gyorstöltésének köszönhetően nem kell órákra leállni a munkával.