keresomarketing - virusmedia - go-na.hu

A keresőmarketing napjainkra elengedhetetlen eszköze annak, hogy az online térben is sikeresek lehessünk. A hagyományos marketing csatornák megmaradása mellett nőtt fel, és mára már az új látogatóinkat, vásárlóinkat nagy részben köszönhetjük az online térből érkező felhasználóknak.

Egy profi, szakértő keresőmarketing ügynökség egy jó stratégiával könnyen és hatékonyan segíthet a forgalmunk növekedésében.

Az online versenyben a keresőmarketing egyik fontos területe a keresőoptimalizálás. Ennek röviden a lényege annak elérése, hogy minél jobb helyen szerepeljünk a keresők találatai között. Ehhez az egyik fontos eszköz, hogy optimalizált kulcsszavakra épülő és informatív szövegekkel lássuk el a weboldalunkat. Ha a weboldalunk jó helyen szerepel a találati listában bizonyos kifejezésekre, az hosszútávon, ráadásul ingyenesen hozza számunkra az új ügyfeleket, vásárlókat.

Nem kevésbé fontosak az úgynevezett PPC (Pay Per Click – kattintás alapon fizetett) hirdetések sem. A különböző közösségi oldalakon, mint a Facebookon, az Instagramon vagy éppen a YouTube-on futtatott kampányokkal célzottan jelenhetünk meg a célközönségünknek. Amíg például egyes keresőoptimalizálási feladatok sokszor jelenthetnek egy egyszeri „nagyberuházást”, addig a fizetett hirdetéseket nem fix összegért, hanem aukciós rendszerben fizetjük meg, a kampányt pedig érdemes minél hosszabb ideig futtatni.

Keresőmarketing profi segítséggel

A céljaink eléréséhez tehát mind a két forma, az úgynevezett organikus, azaz ingyenesen, a keresőkből érkező, valamint a fizetett hirdetésekkel generált forgalom is egyaránt lényeges. A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség a kattintás alapon fizetett keresőhirdetésekre specializálódott. Komplex szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek, amelynek keretében lehetőség van csak keresőmarketing tanácsadásra, de „full service” szolgáltatásunk igénybevételére is. Ez utóbbi esetében elkészítjük a vállalkozása teljes kampányát, a kulcsszókutatással és a hirdetési szövegírással együtt.