online orvosi konzultáció

Kételkedés, bizonytalanság, aggodalom egy betegség gyanúja esetén. Forduljunk -e orvoshoz és vajon hol kezdjük az időpont egyeztetést, sorbaállást? Az információhiány felőröl.

Milyen jól jön ilyenkor az azonnali orvosi útmutatás, tanács, ami megment a morfondírozás ingoványos talajáról és a tünetek alapján a megfelelő helyre, szakrendelésre irányít, illetve gyakran rendkívül megnyugtató véleményt fogalmaz meg, felvázolja a lehetőségeket, hogy a fantáziánk fenyegető képei ne gyötörjenek tovább.

Hazánkban ma már több formában elérhető a éjjel-nappal hívható orvosi call center szolgáltatás, ahol a nap 24 órájában orvos veszi fel a telefont, munkaidőben pedig a problémánknak megfelelő szakorvost is kérhetjük a vonal túlsó végére. Ilyen szolgáltatást vehetnek igénybe jelképes éves díjért a Biztosítsd az Egészséged Egyesület tagjai is, akiknek az online orvosi konzultáció csak az egyik óriási előny, amit a tagsággal elérhetnek.

Legyen az egy ismeretlen bőrtünet, egy váratlan betegség, sérülés, a betegápolás alatti bizonytalanság, a lehetőség, hogy bármikor orvossal konzultálhatunk, az egész család számára biztonságot jelent, megnyugtatóan hat. Egy online videó konzultáció alkalmával akár meg is mutathatjuk aggasztó tüneteinket, egyes problémák esetén még diagnózist, online receptet is kaphatunk, így megspórolhatjuk az útidőt és a rendelőben való várakozást.