cipő

Minden cipőrajongó hatalmas érdeklődéssel várja az újdonságokat. Nincs ez másképpen tél végén sem, amikor már mindenkinek a figyelme a tavaszi kollekcióra terelődik. Mindenki vágyik már arra, hogy végre lerakja a csizmákat, helyettük pedig valamivel nyitottabb, de mégis kényelmes sneakereket kapjon magára. Szerencsére ezekből az újdonságokból sincsen hiány, hiszen bőven akadnak extravagáns és egyszerűbb modellek is, amelyek remek választások a következő szezonra.

Már csak az a kérdés, hogyan válasszuk ki a megfelelő darabot? Ebben a cikkben ehhez adunk pár tanácsot.

Skechers sneakerek minden évszakra

A Borgo.hu minőségi sneakerjei lehetőséget adnak nekünk arra, hogy 2024-ben is divatosak, stílusosak, emellett trendik lehessünk. Az UNO és az Archfit modellek szuperkényelmesek, a külső jegyeik azonnal magukra vonzzák a tekinteteket. Az utóbbi év újdonsága a Slip-Ins sem maradhat le a listáról, hiszen tavaly is rengeteg ember lábán találkozhattunk ezekkel a darabokkal.

Az első és talán az idei év egyik legnagyobb újdonsága a Skechers Ultra Flex 3.0 Beauty Blend női belebújós változat, amely több színben is kapható lesz. Biztosak vagyunk abban, hogy minden hölgy talál magának belőle megfelelő árnyalatot. Nem kell hozzá lehajolni, hiszen Slip-Ins megoldásról beszélünk. Az Air-Cooled memóriahabos betétjéről pedig ódákat lehetne zengeni, hiszen minden kényelmi igényt kielégít.

Extravagáns és alapdarabok

Nem mehetünk el szó nélkül a Skechers OG 85 Gold’n Gurl zöld női változat mellett sem, amely egy igazi retró lábbeli. Szintén több színben készül, ebből jól látszik, hogy a brand úgy gondolja, hogy mindenki kapkodni fog érte. A halvány almazöld szinte minden szetthez remekül passzol, nem csoda, hogy elkészült, hiszen a tavalyi év egyik legnépszerűbb árnyalata volt. Szintén Air-Cooled memóriahabos változatban készült, így a kényelmes járás garantált.

Alapdarabnak pedig ott van a Skechers GO Walk Travel Tahiti Sunset fekete, női, belebújós modell, ami valamivel olcsóbban beszerezhető, mint az Ultra Flex. A kapszulagardróbba passzoló lábbeli jól kombinálható a tavaszi szettekkel, viselhető szoknyához, nadrághoz egyaránt, de tökéletes választás lesz nyári fesztiválokra is. A kis virágos díszítés nem zavaró, sőt, igazán feldobja a letisztult formát.

Újdonságok férfiaknak

A márka nem feledkezett meg az urakról sem, hiszen megalkotta a Skechers GO Walk Massage Fit Hydro Massage fekete férfi cipőt, amely kiemelten komfortos tavaszi viselet lesz. Ez már nem egy belépőszintű modell, ez már sokkal több, mint egy alap sneaker. A Hydro Massage talp azonban újdonságnak számít. A nevéhez hűen igen légies és masszírozott járást is biztosít a viselője számára.

Végül, de nem utolsósorban szót kell ejteni az ultrakönnyű szerkezetről és a HYPER BURST párnázott középtalpról, amelyek még népszerűbbé tehetik ezt a modellt. A hasadásgátló szövet extra strapabírást ad, tulajdonképpen egy űrtechnikáról beszélünk, amit a lábunkon viselhetünk.