hajhosszabbitas

Sokan azt kívánjuk, bárcsak hosszabb hajunk lenne! Irigykedve nézzük a derékig érő hajzuhatagokat, amik csodaszép textúrával kápráztatnak el minket. Arra azonban nem mindig gondolunk, hogy ez lehet a hajhosszabbítás eredménye is. A legtöbbünknek nem adatik meg a gyönyörű, egészséges haj. Persze sokat tehetünk azért, hogy elérjük a vágyott végeredményt, de ebbe sokszor a genetika is beleszól. Előfordul például, hogy hiába növesztjük évekig a hajunkat, nem tudjuk elérni azt a hosszúságot, amire vágyunk. Ez esetben remek szolgálatot tesz a minőségi póthaj.

A keratinos hajhosszabbítás előnyei

A hajunk hosszabbítását sokféle módszerrel meg lehet oldani. A technikák egyre bővülő tendenciát mutatnak, így igazából nem is az a kérdés, hogy meg tudjuk-e növelni a hosszúságát, hanem az, hogy melyik módszert érdemes választanunk: Ez esetben is ugyanaz érvényes, mint a hajformázásra. Kerülni kell a drasztikus beavatkozásokat, póthaj felrögzítéseket, azokkal ugyanis több kárt tehetünk a hajszerkezetünkben, mint gondolnánk. A keratinos vagy más néven hőillesztéses hajhosszabbítás legnagyobb előnye abban rejlik, hogy egy nagyon kíméletes módszert kínál a vágyott eredmény eléréséhez. A keratin egy olyan természetes anyag, ami a hajunkban is termelődik. Ha a 100%-ban eredeti hajból készülő póthajakat keratinos illesztéssel, „ragasztással” rögzítjük, akkor nagyon természetes és időtálló végeredményt kapunk.

Európai minőségű póthajak

Amennyiben a természetes hatású hajkorona elérése a cél, akkor nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű póthaj mellett döntsünk. Többek között ezért érdemes felkeresni egy hozzáértő szakembert, aki pontosan tudja, hogy melyik hajat érdemes rögzíteni a sajátunkhoz, hogy az olyan legyen, amilyennek elképzeltük. A minőség tekintetében többféle termék áll rendelkezésünkre. Az első, ami feltűnik, hogy vannak drágább és vannak olcsóbb póthajak is. Természetesen a költségek felett nem hunyhatunk szemet, ugyanakkor nem szabad kizárólag az ár alapján dönteni. Ezzel ugyanis akár a hajunk egészségét is kockára tehetjük.