hajszesz

Tudjuk, hogy a fürtök ápolása nem egyszerű feladat, különösen, ha hajproblémákkal küzd. Ilyenkor a legtöbben a hajkezelés mellett döntenek, de gondolt már arra, hogy hajszesszel állítsa meg a hajhullást? A haj tonikot a hajhullástól kezdve a korpásodáson át a töredezett hajvégekig, mindenféle hajproblémára gyógyírként tartják számon.

Hatékony megoldás a túlzott hajvesztés eredményes megállítására a Varga hajhullás elleni csepp (hajszesz), amely 19 tiszta és koncentrált gyógynövény kivonatot tartalmazó szer. 2-8 hetes kúra alatt megszünteti a túlzott hajhullást, még élő hajgyökerek esetén újra serkenti a haj növekedését és rendszeres használat esetén véd a rendellenes hajhullás ellen. Különösen ajánlott szülés utáni és klimaxos nőknek, illetve férfiak esetében hatékonyan gátolja a hormonális hajhullás és a kopaszodás folyamatát is. A hajszesz fontos részét képező ásványi anyagok és vitaminok a hajhagymákhoz eljutva fejtik ki közvetlenül a hatásukat. A borsmenta és a tormakivonat felelős a hajhagymáknál található hajszálerek vérkeringésének fokozásáért.

A hajhullás kezelése hajbalzsammal

A hajhullás a nőknél éppen úgy előfordulhat, mit a férfiaknál. Általában az emberek naponta 50 és 100 hajszálat hullatnak. A hajhullás a természetes egyensúly része – egyes hajszálak kihullanak, míg mások kinőnek. Amikor az egyensúly megszakad – kevesebb haj nő ki, mint amennyi kihullik -, akkor beszélhetünk problémáról. De ilyenkor sem érdemes pánikba esni, hiszen sok mindent tehetünk a hajhullás kezelése érdekében.

A Varga hajbalzsam egy különleges revitalizáló termék, amely egyedülálló módon segít megőrizni és helyreállítani a haj egészségét. Közel 200 összetevőt tartalmaz – vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, mikroelemeket és más fontos vegyületeket, amelyek aktiválják a haj gyökereket és serkentik a szálak növekedését. A hajbalzsam természetes hatóanyagai felélesztik a szunnyadó, de élő hajhagymákat, és a haj növekedése újra beindul. A hajhullás kezelése a fennálló probléma okától és az egyéni különbségektől függően 2-8 héten belül megállítja a fokozott hajhullást.