gyümölcskosár rendelés

A gyümölcskosár rendelés remek lehetőséget szolgáltat a vállalkozásoknak az egészségtudatos életvitel és az egészséges táplálkozás népszerűsítésére. A tapasztalatok azt mutatják, a cégek is egyre nyitottabbak e téren, és előszeretettel rendelnek friss, megbízható forrásból származó, vitaminokban gazdag gyümölcsöket a megszokott sós falatok, pogácsák helyett a meetingekre vagy a tárgyalásokra.

Gyümölcskosár rendelés cégeknek a VegaBox-tól

A VegaBox Kft. mögött 30 év szakmai tapasztalata áll. A családi vállalkozás immáron már három évtizede foglalkozik zöldség- és gyümölcstermesztéssel, illetve forgalmazással. Az egyre növekvő népszerűségük titka az a szeretett és kompromisszumot nem ismerő professzionalitás, amivel a termékeiket kínálják. Ha bizalmat szavazunk a kiváló renoméval rendelkező családi vállalkozásnak, biztosak lehetünk abban, hogy a gyümölcsök és a zöldségek, amelyek az asztalunkra kerülnek, hamisítatlan hazai étkek és megbízható forrásból származnak.

Személyre szabott egészségkosár

2019-től a cégek is rendelhetnek finom, friss, ásványi anyagokban és vitaminokban bővelkedő gyümölcsöket, zöldségeket a VegaBox-tól. A gyümölcskosár rendelés keretén belül egyénileg összeválogatott kosarakat kapnak a megrendelők. A gyümölcskosárban lévő finomságok fogyasztásra kész állapotban érkeznek a meetingre, tárgyalásra. A személyre szabható kosárkák egyébként remek ajándékötletnek minősülnek a partnereknek, ügyfeleknek is – hiszen ki tudna ellenállni ezeknek az egészséges meglepetéseknek?

Miért érdemes gyümölcskosár rendelésben gondolkodni?

Kétségtelen, hogy a gyümölcsfogyasztásnak számos pozitív élettani hatása van. Ha egészséges, 100%-ban természetes, vegyszermentes gyümölcsöket fogyasztunk, nő a munkahelyi produktivitásunk, energikusabbnak érezzük magunkat. A friss idény és déli gyümölcsök mellett, a vállalkozásoknak lehetőségük van szintén 100%-ban organikus gyümölcslevek, aszalványok és magvak rendelésére is. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a VegaBox jóvoltából a cégek egyedi árkedvezményben is részesülhetnek.