laptop

Legyen szó munkáról, szórakozásról, vagy puszta információszerzésről, manapság a legtöbb ember az internetet használja ilyen esetekben. Kár is tagadni, a kereskedelem legfontosabb színtere a világháló lett az elmúlt években, ezért is fontos az, hogy a vállalkozások online is mindig jelen legyenek. A hatékony online marketing tökéletes eszköz ilyen téren, a SEO kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt segíthet! Miről is van pontosan szó?

Az online marketing szerepe egy vállalkozás esetében

Mivel az ember a mobiltelefonján vagy a laptopján áll neki leggyakrabban keresgélni akkor, ha egy szolgáltatásra vagy valamilyen termékre lenne szüksége, így elengedhetetlen az, hogy egy cég ne csak bármikor, de folyamatosan elérhető legyen az interneten keresztül is. Lényeges azonban az is, hogy ne csak fent legyen a weboldala a világhálón, de új látogatókat is generálni tudjon. Ebben lehet hasznunkra az online marketing egyik legjobb eszköze, a keresőoptimalizálás.

Hogyan segíthet a SEO kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt?

A SEO szó az angol Search Engine Optimazation szó rövidítése, nálunk gyakran a keresőoptimalizálás szót használják. A lényege az, hogy az olyan keresőfelületeken, mint a Google is, a találati lista elején szerepeljen egy weboldal, melynek eredménye egyrészről a hitelesség lesz, másrészről a több látogató elérése. A SEO a kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt úgy segíthet, hogy a legkeresettebb kulcsszavakat használja fel az adott oldal esetében. Mélyebben is érdekel ez a téma a saját céged miatt, és szívesen olvasnál még bővebben erről? A Dog and Pony SEO ügynökség többször is kitér erre.

Miért éri meg segítséget kérni a SEO esetében a kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt?

SEO tartalmakkal ellátni egy vállalkozás weboldalát nem könnyű feladat. Az olyan online marketinggel foglakozó ügynökségeket, mint amilyen a fenti linken is elérhető Dog and Pony, több dolog miatt is érdemes választani! Egyrészről már komoly tapasztalattal rendelkeznek a SEO világát illetően, így a megfelelő SEO stratégiát tervezik meg egy adott cég számára. Másrészről, ha egy ilyen céget bízunk meg, akkor ők fogják a megfelelő tartalmakat folyamatosan jókor és a jó helyen megjelentetni, mellyel szintén növelni lehet majd az oldal látogatottságát. Abban az esetben, ha neked és cégednek is segítségre lenne szüksége ilyen téren, célszerű profikra bízni a munkát!

Mit tartalmaz a SEO stratégia?

A Dog and Pony ügynökségénél a keresőoptimalizáláshoz tartozó stratégiai tervet mindig az adott vállalkozásra szabják. Akár kisebb, akár nagyobb egy vállalkozás, a SEO stratégia náluk tartalmazza a célközönség behatárolását, a tartalomgyártási stratégiát, a weboldal optimalizálást, a linképítési stratégiát, a kulcsszó és keresőkifejezés javaslatokat, valamint a havi költségkeret beosztást is. Bármilyen kérdésed lenne, az oldalukon minden lényeges információ elérhető lesz!