barber shop

Budapesti barber shop, dublini eredettel
Mindannyian voltunk már úgy, hogy egy barber shop székében ülve valami új frizurára, más fazonra vágytunk, de nem tudtuk pontosan megfogalmazni igényeinket. Pontosan ilyen helyzetben sietnek segítségünkre a Barber World profi borbélyai. A hozzáértésük és szakmai tudásuk egyenesen Írország fővárosából ered. A távoli Dublinból több mint hét év tapasztalatát hozták magukkal, és az ott elsajátított technikák és tudás birtokában nyitották meg üzletüket Budapest belvárosában, az Astoriánál. Olyan üzlet volt az álmuk, ahol minden úriember megtalálja számítását. Megvalósították. Illetve megvalósítják a mi elképzeléseinket is. Határozott kéréssel is érkezhetünk, és természetesen olyan esetben is bizalommal fordulhatunk hozzájuk, ha egy új frizura kitalálásában számítunk szakértelmükre.

Megnyugtató hajzat-helyzet
Ahogy az egy igényes barber shophoz illik, az első mindig a vendég igénye. Meghallgatják elképzeléseinket, majd a stílusunknak, fejformánknak és hajtípusunknak megfelelően kitalálják az ideális frizurát. Nem félnek szólni akkor sem, ha olyan fazont szeretnénk vágatni, ami a hajunk vastagságából és textúrájából fakadóan talán nem olyan lesz, mint amilyennek elképzeltük. De hát pontosan ezt várjuk egy vendégközpontú barber shop munkatársaitól.

Ahogy a stílus diktálja
Felül hosszabb, oldalt rövidebb, átmenetesen nyírt „Crop” stílusra vágyunk? Nem lehet gond! Az üdvözlő hideg sör vagy ízletes kávé elfogyasztása után mesteri módon elkészítik. Netán a katonás, lapostetejű „Flat top” fazont kedveljük? A barber shop kényelmes székében lazítva láthatjuk, ahogy formába öntik hajkoronánkat. Esetleg átmenettel vágott „Undercut” frizurát szeretnénk? Megnyugtató magabiztosággal készül el ez a stílus is. De lehet szó „Pompadour”, „Quiff”, „Slicked back” és „Spiky” fazonról vagy bármilyen más egyedi elképzelésről, a Rákóczi úton található üzlet végtelenül profi borbélyai könnyedén megvalósítják bármelyiket. Természetesen a szakállvágást és szakállápolást is nyugodtan rábízhatjuk a Barber World munkatársaira.