Flavio_sarok_Monolith-38

A természetkedvelők egész biztosan nagyra értékelik az olyan bútorokat, melyek valamilyen kapcsolatot mutatnak a természettel. Ez megjelenhet a bútor anyagában, de visszaköszönhet a természet a bútorok, például a kanapé színeiben is. A megbízható online bútorbolt, melyben kifejezetten prémium minőségű sarokkanapékat találunk, többféle variációt kínál. A jólét és az elegancia közvetítőjeként jelenik meg választékukban a zöld, barna, sárga színű ülőbútor, illetve ágyazható kanapé is.

A sarokgarnitúrák nemes egyszerűségükben pompáznak. A natúr árnyalatok nyugalmat sugároznak, a földszínek pedig az otthonosságot viszik minden lakásba. A natúr színek a földszínek rokonai, a különbség közöttük csupán az, hogy a földszínek telítettebbek, tömörebbek.

Milyen színt válasszunk, ha a természetből építkezünk?

Természetesen az ízlésünkre és a helyiség hangulatához kell igazodnunk. A falra festett intenzív földszín mellé tökéletes választás lehet egy natúr színű kanapé vagy egy napsárga elem. Egy nyers szín pedig soha nem fakó. A natúr színekből ideális a zöld is. Ne feledjük! Az egymáshoz közel álló árnyalatok eleganciát sugároznak. Egy nyers szín árnyalatai pedig tömörséget, könnyedséget varázsolnak otthonunkba.

Amennyiben az ülőgarnitúrát olyan nappaliba szánjuk, amibe több más helyiség is nyílik, akkor a nyers színek használata szinte kézenfekvő. Ide tényleg a zöld és a sárga szín a legjobb, amit variálhatunk a kék vagy a piros árnyalataival.

Vegyük figyelembe a színválasztásnál:

  • a padló anyagát és tónusait,
  • a meglévő bútorok árnyalatait,
  • és a választott építészeti elemek jellegét.

A falra használhatunk kontrasztos, elütő színt is. A természetből származó tárgyak további laza hangulatot árasztanak.

A földszínek természetes melegséget érzékeltetnek, állandóságot, békét sugároznak, ami valljuk be, roppant előnyös az otthonunkban. Akárhogy is nézzük, ezek a természetből származnak, ezért egy barna színű kanapé kifejezetten vonzó lesz. Kényelemérzetet kelt és variálható. A vidéki otthonokban nagyon gyakran döntenek mellette, mert bensőségérzetet kelt, mégis kiemeli a díszítőelemeket.