Biztosíts limuzinos reptéri transzfert a külföldi ügyfeleid számára

Nemsokára érkezik hozzátok egy fontos ügyfél, akit mindenképpen szeretnél lenyűgözni, hogy megköthesd vele a cég egyik legnagyobb üzletét? Nos, akkor mindenképpen oda kell tenned magadat, mivel az üzleti világban általában már az első találkozás előtt kialakul egyfajta kép az üzletfelekben a másikról.

De mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy van egy ötletünk?

Gondoltál már arra, hogy a vendéged kényelmét a VIP Limuzin airport transfer szolgáltatásával biztosítsd? Ennek keretein belül kiküldenek majd érte a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre egy csodás járgányt, ami az elegáns megjelenésével és komfortos belső terével a luxus érzését kelti majd benne. 

És akkor még a sofőr kedvességét és tiszteletét nem is említettük, amely szintén azt érezteti a vendégeddel, hogy igazán fontos a jelenléte. Mindez pedig már egy igazán jó alapot jelent a tárgyalásokhoz.

Netán több személyről van szó?

Semmi probléma, a cég birtokában lévő első osztályú kényelmet biztosító Lincoln Town Car kilenc személyes, így akár egy nagyobb társaság transzfere is gond nélkül megoldható. A járműben bőven jut majd hely a csomagjaiknak, valamint a minibárból még valamilyen nedűt is választhatnak, amellyel koccinthatnak az utazás izgalmára. 

De ha szeretnél még egy ennél is exkluzívabb élményt biztosítani, akkor összeköttetheted a reptéri transzfert egy budapesti városnéző körúttal is, amit a vendégeid garantáltan értékelni fognak, mivel a tárgyalások miatt valószínűleg erre nem nagyon jut majd idejük.

Ha vidéken található az úti cél

Az se tántorítson el az airport transfer szolgáltatás igénybevételétől, ha a tárgyalások nem a fővárosban, hanem vidéken zajlanak majd! A VIP Limuzin limuzinjaival ugyanis a vendégeid egy távolabbi úti célra történő eljuttatása is ugyanúgy megoldható, legyen az akár az ország messzi szegletében.

Vendégvárás szeretettel

A legtöbb cég általában a külföldi üzleti partnerek számára bérel limuzint, pedig nem csupán ilyen esetben lehet hasznos ez a szolgáltatás. Miért ne tisztelhetnéd meg a hazai üzletfeleket is azzal, hogy limót küldesz értük, vagy, ami még jobb, hogy te magad üdvözlöd őket a jármű előtt állva?

Bízunk abban, hogy érdekesnek találtad a cikkünket, és sikerült meghozni vele a kedvedet ahhoz, hogy te is kipróbáld a limuzinos vendégfogadást, amelynek biztosak vagyunk benne, hogy meglesz majd a hatása. Mi ugyanis abszolút hiszünk abban, hogy ha figyelmesek vagyunk valakivel, akkor azt valamilyen formában vissza fogjuk majd kapni az élettől.

Ha az anyagi vonzata érdekel, akkor kérj mielőbb árajánlatot a VIP Limuzin oldalán, és ők majd ezt követően kikalkulálnak egy hozzávetőleges árat, amelyet egy ajánlat formájában kiküldenek majd neked! Fontos, hogy ez nem egyenlő a foglalás leadásával. Ha ezt szeretnéd, akkor válaszolnod kell az e-mailjükre.