edzés otthon

Ha szép formás testet szeretnél, akkor azért bizony tenned kell. Nemcsak az étkezésedre kell odafigyelned, hanem arra is, hogy rendszeresen mozogj. Ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy mindenképp konditerembe kell járnod!

A lényeg, hogy megtaláld azt a mozgásformát, ami passzol hozzád és amit szívesen csinálsz hetente többször is. Ha pedig szeretnéd, akkor egy személy edző online támogatását is igénybe veheted. Az ő segítségével kisebb esélye van annak, hogy időközben feladod és lemondasz az álomalakról.

Miért érdemes együttműködni egy személyi edzővel?

A személyi edző olyan, mint egy mentor, aki minden segítséget megad ahhoz, hogy elérd azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé. Legyen szó fogyásról, szálkásításról vagy izomnövelésről, támogat az odavezető úton egy komplett edzéstervvel, illetve, ha szeretnéd, akkor motiválással is. A munkát természetesen bele kell tenned, de a személyi edző online figyeli a fejlődésedet, végig melletted van, válaszol a kérdéseidre és a céljaidnak megfelelő tanácsokkal lát el.

Elmondja például, hogy min kell változtatnod vagy mennyivel kell többet edzened ahhoz, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Persze arra is felhívja a figyelmedet, ha nem megfelelően csinálod a gyakorlatokat. Az személyi edző online formában segít, így nem feltétlenül kell egy helyen laknotok, hogy együtt tudjatok működni.

Hogy zajlik egy Bodyart edzés?

A Bodyart edzés nagyon különleges mozgásforma, amit szőnyegen, mezítláb kell végezni. Nincs szükség hozzá, hogy előképzettséggel rendelkezz, ugyanis különböző nehézségi szintjei vannak. Ezek közül a kezdők és a haladók is megtalálhatják a nekik megfelelőt. A gyakorlatok alatt általában szól a zene, de nem akkora jelentősége van, mint például egy Zumba órán, ahol ritmusra kell mozogni. Bizonyos szempontból hasonlóságot mutat a jógával, hiszen a Bodyart edzés tartalmaz jóga inspirálta gyakorlatokat. Mégsem teljesen ugyanaz a kettő. Az egyik nagy különbség, hogy nem tartalmaz homorításokat, a derék kímélése érdekében.