reiki tanfolyam ára

Akik gyakran utazgatnak, azok tudják, hogy minden egyes kultúra megismerésével tanulnak valami újat. Viszont vannak olyan módszerek, melyek őshazája bár messze van, mégis elérhető Magyarországon is. A reiki többféle irányzatát tanulhatod meg itthon, persze az értékes reiki tanfolyam ára széles skálán mozog.

Amennyiben szeretnéd ezt a hasznos képességet elsajátítani, az értékek mentén kell a képzéshez helyszínt választanod. Új tudást nyújtó reiki Budapest területén több helyen elérhető. Jó kérdés, hogy aki szinte egyáltalán nem ismeri a reiki elméletét és gyakorlatát, vajon mi alapján tegye le a voksát bármelyik tanfolyam mellett. Ebben szeretnénk most segíteni.

A reiki tanfolyammal beavatáshoz, elméleti és gyakorlati ismeretekhez jutsz. Hogy ennek minél nagyobb értéke legyen az életedre nézve, néhány szempontnak meg kell feleljen a választott képzés.

Értéket képvisel:

  • A személyes tanítás és a tiszta energetikai átadási vonal és rendszer.
  • A tapasztalt és hiteles reiki tanár
  • A jó atmoszférájú, kényelmes és felszerelt helyszín.
  • Az elegendő idő a tanuláshoz.
  • Az átadott elmélet és gyakorlat mennyisége és mélysége.

A tiszta és erős japán energetikai behangolás értéke páratlan. 80 éves tradíció áll mögötte. Aki élővé teszi a tanulást, az a jó tanár, aki személyes példákkal, saját buktatóinak és megoldásainak a bemutatásával vezet rá a technika lényegére. Hiszen ő is nap mint nap átéli gyakorlás során, amit oktat. Az a jó reiki mester, aki nem csak tanításra koncentrál.

Ha a helyszínen megtalálható a masszázs ágy, szék, pléd, ülőpárna, van elegendő tér és komfort, akkor könnyen biztonságban érzed magad. Ez pedig alapfeltétel.

A több napos kurzuson megfelelő lesz az átadott elmélet mennyisége, mélysége és megfelelő időt lesz a gyakorlásra is. A tematika pedig megmutatja a tanítandó készségeket, célokat és a szintet, ami elérhető.

Emellett az sem mellékes, hogy kapsz -e otthon is használható, átfogó nyomtatott jegyzetet, hol fogadják majd el a kiállított oklevelet.

A Jikiden Reikiben tökéletes tanfolyamra lelsz, ahol minden a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel.