Kezdőlap Egyéb A Lom-hegy rejtekében

A Lom-hegy rejtekében

1333
0

Ez a szórakoztató csapatjátékokkal tarkított, 10 km-es erdei túra 10 évnél idősebb gyerekeknek, felnőtteknek, tehát iskolai osztályoknak, munkahelyi csapatoknak is garantáltan önfeledt kikapcsolódást nyújt, mivel a figyelemnek nincs ideje elkalandozni.

A program egy rejtjelekkel jelzett elhagyott rakétabázisról indul. Az izgalmas csapatjátékok során összpontosítasz, figyelsz magadra, a társadra és a feladatra. Egyeztetés, hogy merre menjünk, hogy ki hol lehet, hogy mi a jó megoldás, a társam kérdései, a csapat biztatása – mindez még a visszahúzódó gyereknek is a csapathoz tartozás érzését adja.

Emellett felvillanyoz, hogy annak is tétje van, fizikailag mennyire vagy ügyes, és milyen döntéseket hozol: hová lépsz- vízbe vagy a csúszós fára, kapaszkodsz vagy ugrasz, megkerülöd vagy átmászol rajta, segítséget kérsz vagy egyedül vársz a kellő pillanatra?

A csapatmunka és a testi erőkifejtés mellett a friss levegő érintése, az erdő hangja, a fák, a föld meleg illata segítenek abban, hogy folyamatosan új erőre kapj.  A program után azt veszed majd észre, hogy önmagad határait jobban megismerted, és ebből valamint a küldetés teljesítéséből még sokáig táplálkozol.

A csapat közös élményén keresztül természetesen nő köztetek az összetartozás érzése, erősödik a csoportkohézió is.

Az erdei program kezdő helyszíne Budapestről 30 km-re található a Visegrádi-hegységben és autóval jól megközelíthető. Mivel a túraútvonal nem vezet körbe, a túra végénél érdemes Volánbusszal való közlekedésre váltani.

Csapatépítő programok – www.budapestisetak.hu