boritekolas - delfinrendszerhaz - go-na.hu

Igazán nem nagy fáradtság egy levél feladása. De vajon mennyi időbe telik 10 vagy 100 db levelet felcímezni és borítékolni? A nyomdai üzemekben, a marketing ügynökségeknél, a hivatalokban manapság a borítékológép használata elengedhetetlennek számít. Ilyen helyeken naponta akár többszáz levél borítékolására is szükség lehet, ami havonta elérheti a milliós nagyságrendet is. Ez emberi mércével nézve rendkívül időigényes és idegőrlő, monoton feladatnak számít. Ezzel szemben a borítékológép nagy hatékonyság mellett precíz munkát végez. Minden borítékolási munkát átvállal és csendesen működik, ezért nem zavar az egyéb irodai tevékenység közben.

Hatalmas előrelépés a borítékolás kapcsán

Minden kétséget kizáróan, elég alapos utánajárást igényel a megfelelő borítékológép kiválasztása. Az adott berendezésnek több szempontnak is meg kell felelnie, amennyiben azt szeretnénk, hogy az elvártaknak megfelelően teljesítsen. Amennyiben elég körültekintőek vagyunk a választást illetően, azt mindenképp siker fogja koronázni, hiszen rengeteg idő és nem utolsó sorban energia spórolható meg a használatával. Azoknak a cégek, amelyek nagyszámú ügyfélkörrel rendelkeznek és a kapcsolatot levelezés útján tartják, kifejezetten gazdaságos megoldást jelent egy vagy több borítékológép hadirendbe állítása. Ezzel több, azonos névre szóló levél is borítékolható. A levelekhez melléklet is csatolható, ami pl. lehet egy CD vagy más feldolgozásra szánt termék.

Borítékolás gyorsan és egyszerűen

Nagy terhet vesz le az önkormányzatok válláról az adókivetést illetően. A tömeges adókiküldés határidőre történő teljesítése többé nem fog fejtörést okozni, amennyiben a borítékolás gépesített módon történik. Nincs is annál kellemetlenebb, mint többszáz reklamáló adózó panaszát feldolgozni azzal kapcsolatban, hogy nem lettek időben értesítve a kötelezettségükkel kapcsolatban. Pedig ez egy gyakran előforduló probléma az olyan helyeken, ahol a borítékolás még mindig kézzel történik. A gépi megoldás még több ezer levél esetében sem tart néhány napnál tovább, míg a hagyományos módszer, akár hetekig is elhúzódhat.